Avrupa Kupası Hazırlıkları

Avcı, "25 Temmuz’da Avrupa kupası maçımız var. Bunun için 24 Haziran’da Trabzon’da çalışmalara başladık. Sağlıklı, enerjisi yüksek, çalışma temposu yukarıya doğru seyreden bu ayların güzel aylar olduğu fiziksel yorgunlukların olduğu ama rekabete girebilmek için mücadelenin olduğu bir süreç yaşıyoruz. Şu an için oldukça memnunum. Umarım bunu devam ettiririz. İlk resmi maçımızı 25 Temmuz’da oynamak hem dezavantaj hem de avantaj oluşturabilir," dedi.

Oyun Felsefesi Oturuyor

Avcı, yeni transferlerin adaptasyonu ve oyun felsefesinin oturması açısından kampın önemine vurgu yaparak, "İkisini dengede nasıl getirebileceğimizin çalışmalarını yapıyoruz. Transfer olan 6 tane aslında 5 tane, bir tanesi bizim içimizdeydi. Onların adaptasyonu açısından son derece önemli bir kamp. Oyun felsefemizi verebilmek ve oyuncuların kendi arasındaki iletişimi daha iyi sağlayabilmek için kamp avantaj gibi duruyor. Kadro rekabetini oluşturabilirsen birbirine yakın rekabet içinde bir takım oluşturduğunda bence avantaj olarak düşünüyorum. Dinlenmeleri, çalışmaları ve maçlardaki değişiklikleri doğru planladığımızda avantaj olabileceğini düşünüyorum. Böyle bir planlama yaptık. Uygulaması da iyi gidiyor," ifadelerini kullandı.

Trabzonsporlu Simon Banza, Hatayspor Maçı Sonrası Taraftara Seslendi Trabzonsporlu Simon Banza, Hatayspor Maçı Sonrası Taraftara Seslendi

Sonuç olarak, Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Macaristan kampında yeni sezon hedefleri ve hazırlıkları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Avcı, takımın enerjisinden ve çalışma temposundan memnun olduğunu belirterek, Avrupa kupası maçlarına ve yeni sezona hazırlandıklarını ifade etti.

Muhabir: AYTEKİN AKAY