En büyük özellikleri yaptıkları şiddetli baskılar. Direkt oyunları var. Çözüm noktalarında da onlara doğru ve şiddetli baskılar zayıf noktaları. Bunlara çalıştık. Duran toplar da bizim için önemli çözüm noktalarından bir tanesi. Trabzonspor taraftarının ve camiasının güvene, morale ve yakın zamana ihtiyacı var” cümlelerine yer verdi. 

OYUN BENİ VE EKİBİMİ YORDU

İyi bir kadro kurduklarını ifade eden Avcı, “2 tane daha oyuncumuzun gelmesiyle birlikte kısa sürede oyun, oyun gücünü ve herkesin mutlu olacağı Trabzonspor'u taraftarın önüne koyacağız diye düşünüyorum. Umarım bu çıkış yarın burada başlar. Geçen haftaki Rapid Wien maçı antrenörlük yaşamımdaki en olumsuz maçtı. Rakibe saygı duymak gerekir ama Trabzonspor olarak bizim sahadan çıkarken kafamızın dik olması gerekirdi. Oyun, beni ve ekibimi son derece yordu. Biz geçen hafta bunun kopukluğunu yaşadık. Görüntü de hiç hoş değildi” diye konuştu. St. Gallen hazırlıklarına Rapid Wien eşleşmesinin geri bildirimiyle başladıklarını belirten Avcı, “Sahanın içinde kalarak, bireysel ve oyun olarak neyi yapamadığımızla yüzleşerek toplantı yaptık.

UMARIM KARŞILIĞINI ALIRIZ

Rapid maçının ikinci yarısında yukarı giden oyun tamamıyla geri düşmüştür. Son 3 antrenmanda umarım yarına (bugüne) yansıyacak yukarı doğru giden bir görüntü var. Çalışmaların karşılığını aldığım aynı zamanda enerjinin yakın olduğu bir durumu bekliyoruz. Maçtan sonraki 3-4 antrenman yarına umarım olumlu şekilde yansıyacaktır. Rakibe ve performansa göre oyuncu değişiklikleri olacak. 2 cezalı var, Tony sakat. Umarım yarına yansıyacak olumlu olumlu karşılayacak enerjinin birbirine yakın olduğu bir durumu bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. St. Gallen karşısında bazı değişiklikler yapacaklarına vurgu yapan Avcı, “Rakibe göre oyuncu değişiklikleri olacak. Rakibin çözüm noktalarına göre kullanacağımız oyuncular olacak. Umarım yarın (bugün) karşılığını verirler” dedi.

ZAMANLA DAHA İYİ TAKIM OLACAK

Kayserispor Maçında Savic Sakatlandı, Yerine Ozan Tufan Oyuna Dahil Oldu! Kayserispor Maçında Savic Sakatlandı, Yerine Ozan Tufan Oyuna Dahil Oldu!

Avcı, “2 transfer yaparsak şu an itibarıyla devre arasına kadar hiçbir planımız olmayacak. Trabzonspor, İstanbul ile ekonomisiyle değil karakteri ve organizasyonu ile mücadele edecek. İyi bir takım olacak, bunu da zaman gösterecek. Çıkması için gereken her türlü mücadeleyi yapacağız. 2 maç sonrası konuşsak daha doğru olur. Kazanmamız gereken bir durum. Bu oyunu kim oynuyorsa herkes kazanmak istiyor. Trabzonspor’da kazanmak istiyor umarım karşılığını alırız” dedi. Trabzonspor’un Hırvat sol beki Borna Barisic ise şunları söyledi: “Rakibimizi analiz ettik. Kaliteli bir rakibe karşı oynayacağız. Agresif bir takımla karşı karşıya geleceğiz. Rakibimizin kaliteli oyuncuları var, onlara saygı duyuyoruz ama biz de Trabzonspor'uz. Yarın (bugün) sahada elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

Muhabir: BİROL SANCAK