Taraftarın Ne İstediğini Biliyorum

Avcı, "Burada ekip olarak önemli işler gerçekleştirdik. Bunların daha iyisini yapabilmek için çalışıyoruz. Taraftarın ne istediğini çok iyi biliyorum. Temas yapan, agresif oynayan, rakibini rahatsız eden ve oyunun içinde vazgeçmeyen, üreten bir takım yapmaya çalışıyoruz," dedi.

Antrenman Metotlarında Değişiklikler

Avcı, "Antrenman metotlarında değişiklikler yaptık. Oyuncu profillerini ona göre seçtik. Trabzonspor’da olmaktan son derece mutluyum. Bugün sezon başında üçüncü haftaya girerken arınmış, heyecanı yüksek ve her çalışmanın içerisinde yer alan bir durumda görüyorum," ifadelerini kullandı.

Ekibin ve Yönetimin Desteği

Trabzonspor, Başakşehir'i üst üste iki maçta mağlup edemedi Trabzonspor, Başakşehir'i üst üste iki maçta mağlup edemedi

Teknik ekibin ve yönetimin desteğinin kendisine enerji verdiğini belirten Avcı, "Ekibin bana verdiği enerji ile beraber, özellikle başkanımızın desteği olumlu, yönetim kurulu da aynı şekilde. Bireysel hedefimiz daha iyisini yapabilmek için daha çok çalışacağız," şeklinde konuştu.

Sonuç olarak, Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, taraftarın beklentilerine uygun bir takım oluşturmak için çalıştıklarını ve yeni sezonda daha iyi performans sergilemek için hazır olduklarını belirtti. Avcı, ekibin ve yönetimin desteğiyle başarılı bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN