Transferde 6 Aydır Çalışıyoruz

Avcı, "Trabzonspor’un olduğu yerde yarışma vardır. Transferde 6 aydır çalışıyoruz. Başkan Ertuğrul Doğan’a teşekkür ediyorum. Yarışırken önümüzdeki sezonun planlamasını yapıyorduk," dedi.

Ekonomiyle Değil, İnadıyla Yarışacak

Trabzonspor’un her zaman yarışın içinde olacağını belirten Avcı, "Ekonomisiyle birlikte yarışmayacaktır ama inadıyla yarışacaktır. Özellikle puan ortalamasının şampiyon olduğumuz sezonun üzerine çıkabilmek için 30 hafta yarışın içinde olan bir Trabzonspor olduğunda vazgeçmediğinde bu yol haritasının nereye çıkacağını hep birlikte göreceğiz," ifadelerini kullandı.

Hedefler ve Planlar

Trabzonspor-Gaziantep FK Maçının Hakemi Belli Oldu! Trabzonspor-Gaziantep FK Maçının Hakemi Belli Oldu!

Avcı, "Trabzonspor’da olmaktan son derece mutluyum. Bugün sezon başında üçüncü haftaya girerken arınmış, heyecanı yüksek ve her çalışmanın içerisinde yer alan bir durumda görüyorum. Ekibin bana verdiği enerji ile beraber, özellikle başkanımızın desteği olumlu, yönetim kurulu da aynı şekilde. Bireysel hedefimiz daha iyisini yapabilmek için daha çok çalışacağız," şeklinde konuştu.

Sonuç olarak, Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, transfer çalışmalarının 6 aydır devam ettiğini ve yeni sezon için iddialı olduklarını belirtti. Trabzonspor’un inatla yarışın içinde olacağını vurgulayan Avcı, takımın hedeflerine ulaşmak için büyük bir motivasyonla çalıştıklarını ifade etti.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU