LUNDSTRAM'A KULÜP BULMASI SÖYLENDİ
Trabzonspor’un sezon başında transfer ettiği John Lundstram için önemli bir gelişme yaşandı. Bordo-mavili yönetim, İngiliz futbolcuya kendisine yeni bir kulüp bulmasını iletti.
Sezon başında takıma katılan ancak beklentileri karşılamakta zorlanan Lundstram, teknik heyetin planlarında önemli bir yer edinemedi. Bu nedenle Trabzonspor, oyuncunun geleceğiyle ilgili yeni bir karar aldı.
ŞENOL GÜNEŞ TRANSFERİ ONAYLAMAMIŞTI
Geçtiğimiz ay Süper Lig ekibi Bodrum FK, Lundstram'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istedi. Ancak dönemin teknik direktörü Şenol Güneş, bu transfere olumlu bakmadı ve oyuncunun takımda kalmasını istedi.
Ancak yaşanan gelişmelerin ardından yönetim, kararını değiştirdi ve Lundstram’a yeni bir kulüp bulması yönünde bilgilendirme yaptı.
TRABZONSPOR KARARINI VERDİ
30 yaşındaki futbolcunun, kariyerine hangi kulüpte devam edeceği merak konusu olurken, Trabzonspor’un Lundstram’ı bonservisiyle göndermeye sıcak baktığı öğrenildi. Ancak oyuncuya kiralık tekliflerin de değerlendirilebileceği belirtiliyor.