Simon Banza’dan Gol Serisi: Trabzonspor’un Yeni Yıldızı Parlıyor! Simon Banza’dan Gol Serisi: Trabzonspor’un Yeni Yıldızı Parlıyor!

Trabzonspor, günün ikinci çalışmasını ise TSİ 19.00’da yapacağı antrenmanla sürdürecek. Her geçen gün tempoyu artıran Bordo-Mavili ekipte, oluşturulan alternatifli kadro forma savaşına neden oluyor. Yeni sezona sorunsuz bir şekilde girmeyi hedefleyen Trabzonspor’da, teknik direktör Abdullah Avcı, yeni gelecek oyuncuların yolunu gözlüyor.


25 Temmuz’da UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda oynanacak müsabakaya tam hazır çıkmayı amaçlayan Avcı, oyun sistemini de oturtmaya çalışıyor. Trabzonspor’un sezon öncesi kampında her geçen gün artan tempo, takımın yeni sezona güçlü bir şekilde başlaması için önemli bir fırsat sunuyor.


TAKA Gazetesi Spor Muhabirimiz Nurgül Günaydın da Macaristan’ın Szeged şehrinde devam eden kampı yerinde takip ederek izlenimlerini aktarmaya devam ediyor. Günaydın, kampın atmosferi ve takımın performansı hakkında bilgiler vererek Trabzonspor taraftarlarını bilgilendiriyor.

Muhabir: BİROL SANCAK