Akçaabat Acısu Mahallesi muhtarlığı ve Acısu Mahallesi kalkındırma ve yardımlaşma ve kültür derneği tarafından Acısu Merkez Camii önünde düzenlenen iftar yemeğine Akçaabat Müftüsü Alaattin Kırbıyık, MHP Trabzon 3.sıra Milletvekili Adayı Şener Pul, İyi Parti Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı Aslan Güner CHP Trabzon 4.Milletvekili adayı Musa Hacıoğlu, siyasi parti ilçe başkanları Mahalle Muhtarlar ve Acısı Halkı Katıldı.

ÖZKURT TEŞEKKÜR ETTİ

Geleneksel hale getirilen iftar yemeği sonrası kısa bir konuşma yapan Mahalle Muhtarı Ahmet Özkurt “ Biz her yıl iftar programını düzenli şekilde yapıyoruz. Belediyeyi temsilen neden kimse katılmadı.

Biz ayırım yapmadan bütün siyasileri ve belediye başkanımızı da davet etmiştik ancak yılda bir kez olan bu güzel organizasyonumuza hiçbir belediye yetkilisinin katılmamasına şaşırdık ve  de çok üzüldük. Bu akşam burada yapılan yemek organizasyonunda en ön safta yer alan bu işin yükünü her yıl olduğu gibi bu yılda sırtlayan Yavuz Özkurt ve mahallemizin gençlerine teşekkür ederim. Bu Vesile ile İftar yemeğimize icabet eden davetlilerimize ve herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ayşe sancak

Editör: Birol Sancak