"Kendilerine Görev Edindiler"

Çebi, yerel seçim sonrasında CHP'li Ortahisar Belediyesi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını kurumlardan kaldırmayı kendine görev edindiğini belirtti. "Önce Belediye makamından, şimdi de Orkent Olimpik Yüzme Havuzu'ndan Sayın Cumhurbaşkanımızın portresini kaldırdılar. Bunların derdi ne hizmet ne de proje üretmek. Bunların tek derdi Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Unutmasınlar ki Erdoğan demek millet demektir, hizmet demektir," dedi.

"Erdoğan Düşmanlığı Paranoia Halini Almış"

Çebi, CHP'li Ortahisar Belediyesi'nde Erdoğan düşmanlığının paranoia halini aldığını kaydederek, "Milyonların kalbinde taht kurmuş Sayın Cumhurbaşkanımızın millet nezdinde gördüğü sevgi seli, CHP zihniyetinde nefrete dönüşmüş. Ellerinde olsa Erdoğan sevgisiyle dolu kalpleri bıçakla sökecekler," ifadelerini kullandı.

"Dertleri Büyük"

"Türkiye'nin terörle mücadelede destan yazması, milli ve yerli savunmada elde edilen başarılar, dünyaya ayar veren siyaset anlayışı; Sayın Cumhurbaşkanımızın 15 Temmuz'da tankların arasından eve gitmek yerine meydanlara çıkıp demokrasi dersi vermesi, anlaşılan o ki birilerini çok rahatsız ediyor," dedi Çebi.

"Hezimet Belediyeciliği"

Çebi, CHP'li Ortahisar Belediyesi'nin hizmet odaklı değil, siyaset odaklı hezimet belediyeciliği halini aldığını belirtti. "Hazımsızlıklarının, paranoia halindeki Erdoğan düşmanlıklarının altında büyük nedenler var. CHP'li Ortahisar Belediyesi, hizmet odaklı belediye yerine siyaset odaklı hezimet belediyeciliği halini almıştır," dedi.

"Hayal Dahi Edemeyecekleri Hizmetler Yapıldı"

Çebi, Türkiye'deki hizmet siyasetinin mimarının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu vurgulayarak, "Destansı hizmetlerin mimarı, Devlet Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımızdır," dedi.

"Karşılarında Selam Durabilirler"

Çebi, yüzme havuzunun Gençlik Spor Bakanlığına ait olduğunu ve belediyenin tahsisli olduğunu belirterek, "CHP'li zihniyet önce bir kulübe yapsın da istedikleri resmi kurumda assınlar. İster terörist, her toplantıda selam gönderdikleri Selahattin Demirtaş isterlerse de Osman Kavala'nın fotoğrafını assınlar, karşılarında da selam dursunlar. Hatta ikisini de yan yana geçirebilirler," dedi.

Selahattin Çebi: "Belediye Makamı Çözüm Üretme Yeridir, Ağlama Duvarı Değil" Selahattin Çebi: "Belediye Makamı Çözüm Üretme Yeridir, Ağlama Duvarı Değil"

"O Makam Hizmet Makamıdır"

"Belediye makamları hizmet makamlarıdır, husumet yeri değil. Kin ve düşmanlık üzerine kurulu bir yönetim anlayışı ancak ve ancak kin üretir, nefret üretir," diye ekledi.

Havuza Yönelik İddialar

Çebi, ORKENT Olimpik Yüzme Havuzu ile ilgili kamuoyuna yansıyan çeşitli iddialara da değinerek, "Havuzu işletemiyorlar. Tam bir beceriksizlik hali. Havuz ile ilgili çirkin iddiaları araştırmak yerine düşmanlık siyasetine devam ediyorlar," dedi.

"Havuz Çalışanları Özel Ders Mi Veriyor?"

"Mesai saatleri içinde bazı çalışanların havuza gelenleri özel derslere yönlendirdiği, özel ders verenlerin aynı zamanda havuz çalışanı olduğu doğru mu?" diye soran Çebi, "Otizmli çocuklar ağlatılıyor mu?" iddialarına da dikkat çekti.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN