AK Parti'nin Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın programı belli oldu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek programa iştirak edecek olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in, bakanlarla Trabzon’a dair görüşmesi bekleniyor.

PAZARDA İNCELEME


AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, tarihi Avrasya Pazarı esnafıyla buluştu. Kendilerine Avrasya Pazarı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Beşinci eşlik etti.

EMEKÇİLERİ BIRAKMIYOR

TİSKİ İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Yusuf Keskin, sahada emekçileri hiç boş bırakmıyor. Trabzon’un temiz su içebilmesi, kanalizasyonu için fedakarca 24 saat görev yapan emekçileri nöbet yerlerinde ziyaret eden Keskin, emekçilerin demlediği çaydan bir bardak içiyor. Emekçilerle sohbet ederek, dertlerini sıkıntılarını dinliyor. Keskin’in ziyaretleri takdir topluyor.

TRAFİĞE YENİ DÜZENLEME

Trabzon Kahramanmaraş Caddesi’ndeki trafik yoğunluğuna çözüm olabilecek bir düzenleme geldi. Cumhuriyet Caddesi trafiğe çift yönlü olarak açıldı. Daha önce sadece sahilden gelen araçların meydana çıkabildiği caddede artık Tabakhane yolundan gelen araçlar direkt Devlet Sahil Yoluna inebilecekler. Kahramanmaraş Caddesi’ndeki trafik yoğunluğunun bu şekilde azalması bekleniyor.

ŞEHİTLERE VEFA

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Köprübaşı Kaymakamı Elif Koz, Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın Harmantepe Şehitliğini ziyaret ettiler. Şehitlere dua okuyan Trabzon ve Köprübaşı’nın yöneticileri, şehitlerin asla unutulmaması gerektiğinin altını çizdiler. Trabzon valisi Aziz Yıldırım, ‘Bu ülkeyi bize miras bıraktılar, koruyup kollamak bizlerin görevidir’ dedi.

KARDEŞLİK GÜZELDİR

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Ortahisar Belediyesi’nin KKTC İskele Belediyesiyle olan kardeşlik protokolü kapsamında düzenlenen organizasyona katıldı. Türkiye’nin yanı sıra yurt dışından da çok sayıda davetlinin katıldığı organizasyon,Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün büstüne çelenk koyulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, hazırlıkları aylar öncesinden başlayan ve 10 gün sürecek organizasyonda, davetlilerin en iyi şekilde ağırlanması ve iyi vakit geçirmesi için gereken bütün hazırlıkların yapıldığını belirterek, katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Organizasyona eşi Tuba Kaya ile birlikte katılan Başkan Kaya, Belediye Başkanı Sadıkoğlu’na gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik için teşekkür etti.

Muhabir: BİROL SANCAK