Partide ilk toplantısını yapan Çavuş’u İl Başkanı Sezgin Mumcu ile Trabzon Milletvekili Vehbi Koç yalnız bırakmadı.
İl Başkanı Sezgin Mumcu, "Bayrağı devralan Mahmut Çavuş kardeşimiz yeni yönetimini oluşturdu. Görev alan kardeşlerimize muvafakiyetler diliyorum.
Önümüzdeki süreçte mahalli seçimler var. Akabinde güçlü bir şekilde Türkiye Yüzyılı vizyonu ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sefa Küçükali başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Arkadaşlarımız layıkıyla görevi yapacaktır. Biz güçlü bir teşkilat ve aileyiz. Gücümüzü son seçimde hissettirdik" dedi.
Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, "Sizler dava adamsınız. Sıkıntı ve sorunlara çare olmak için uğraşmalısınız. Sorumluluğunuz çok büyük" diye konuştu.
İl gençlik kolları başkanı Mahmut Cavuş, "6 yıl Akçaabat ilçe gençlik kolları başkanlığını ifa ettim. 3 Haziran'da İl gençlik kolları başkanlığı tevdi edildi. Kuruluşundan beri partinin içindeyim. Ter döktük, çalıştık. Benim adamım penceresinden uzak şekilde her ilçeden aramıza arkadaşlar aldık. Bize vakit ayırabilecek sırtında kamburu olmayan arkadaşlarla yol arkadaşlığı yapıyoruz. Büyüklerimizin tecrübelerinden istifade ettik. Milletimizin kurduğu partide siyaset yapıyoruz" ifadelerine yer verdi.
BİROL SANCAK