AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, yaptığı açıklamada, şehre hizmet için attıkları tüm diyalog adımlarına rağmen Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'nın diyalog kapılarını kapattığını söyledi. Çebi, "Bizim kırmızı çizgimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. CHP'li Ortahisar Belediyesi diyalog kapılarını kapatarak şehrimizi cezalandırıyor." dedi.

İyi Niyet Adımları Attık

Yerel seçim sonuçlarının ardından Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'nın, parti rozetimi çıkardım, herkesin belediye başkanı olacağım, şeklindeki açıklamasına karşılık olarak şehrin hizmet alması konusunda yapıcı bir yol izlediklerini belirten Çebi, belediye meclis üyeleri ile yaptıkları istişarede Ortahisar Belediyesi'nin ilk meclis toplantısındaki komisyon seçimlerinde CHP'nin tüm önerilerine evet oyu kullandıklarını anımsattı.

İmamoğlu’ndan İktidara Sert Uyarı: “Siyasette Rekabetin Denklemi Mahkemelerde Kurulamaz” İmamoğlu’ndan İktidara Sert Uyarı: “Siyasette Rekabetin Denklemi Mahkemelerde Kurulamaz”

Önemli Olan Şehre Hizmet

Çebi, "Belediye yönetiminde önemli olan halka ayrım yapmadan hizmet götürmektir. Bizler de Ortahisar'ın en büyük sivil toplum kuruluşu, iktidar partisi ilçe yönetimi olarak istişareden yana tavır gösterdik. Ancak bizlerin tüm iyi niyet adımlarına rağmen CHP yönetimi diyalog kapılarını kapatarak belediyeyi CHP zihniyetiyle yöneteceğini göstermektedir." diye konuştu.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA