"Dünya Yatırımları Konuşurken Bizde Ucuz Rakı Vaat Ediliyor"
Selahaddin Çebi, CHP liderinin açıklamalarına karşılık olarak, dünyanın dört bir yanında enerji savaşları ve savunma yatırımlarının ön planda olduğu bir dönemde, Türkiye’deki muhalefetin ucuz rakı vaat ettiğini söyledi. Çebi, “Etrafımızda olağanüstü gelişmeler yaşanırken, Türkiye’nin yatırımlara ve kalkınmaya odaklanması gerekir. Ancak CHP’nin gündeminde 1 litre rakının fiyatı var” dedi.

Büyükşehir’den Hareket Çağrısı: ‘Bisikletini Al Gel!’ Büyükşehir’den Hareket Çağrısı: ‘Bisikletini Al Gel!’

"Vizyonları Sarhoş Nesiller Yetiştirmek"
Çebi, Özgür Özel’in rakı vaadinin gençlere ve Türkiye’nin geleceğine yönelik sağlıklı bir vizyon sunmadığını savunarak, “Muhalefetin savunma yatırımlarına karşı çıkıp rakıyı teşvik eden bir anlayışa yönelmesi üzüntü verici” dedi. AK Parti'nin gençleri bilim, teknoloji ve üretimle buluşturmayı hedeflediğini belirten Çebi, CHP’nin bu tür vaatlerinin ülkeyi geriye götüreceğini öne sürdü.

"CHP’nin Vizyonu Türkiye’yi Geriye Götürür"
Çebi, CHP'nin vaatlerinin Türkiye’ye fayda sağlamayacağını, AK Parti'nin ise enerji ve savunma alanlarındaki yatırımlarına devam ederek geleceğe yönelik sağlam adımlar attığını ifade etti. “Bizim hedefimiz, gençlerimizi bilim ve teknolojiyle buluşturmak ve Türkiye'yi daha ileriye taşımaktır” şeklinde konuştu.

Muhabir: AYŞE SANCAK