Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Arsin İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katılarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını iletti.

Güçlü Bir Parti

Whatsapp Image 2024 07 23 At 17.59.34 (1)

Başkan Ahmet Metin Genç, toplantıda Arsin'den yüzde 58'e varan oy oranıyla Büyükşehir Belediyesine verilen destekten dolayı teşekkürlerini iletti. Genç, “Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü tuttuk ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni birinci sırada çıkardık. Bu, bizim için gurur verici bir derece, aynı zamanda büyük bir sorumluluk. Bu dava sadece bir seçim kazanma kaybetme olayı değildir. Bu yolda büyük bir emeği, gayreti yeniden ortaya koymamız lazım. Onun başlangıcı işte bu toplantılardır, danışma meclisleridir. Yeni bir yolculuğa başlayıp, Trabzonlular olarak Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik durmaya devam edeceğiz” dedi.

Trabzonlu Konfederasyon Başkanı Bayrağı Devrediyor: "Değerlerimize Sahip Çıkmalıyız" Trabzonlu Konfederasyon Başkanı Bayrağı Devrediyor: "Değerlerimize Sahip Çıkmalıyız"

Whatsapp Image 2024 07 23 At 17.59.33

Büyük Bir Aileyiz

Başkan Genç, Arsin meydanında verdikleri sözleri yerine getireceklerini belirterek, “El ele verip bu yolculuğu inşallah devam ettireceğiz. Biz güçlü bir partiyiz, büyük bir aileyiz. Halkımız bize ciddi bir mesaj verdi. Bu mesajı hepimiz iyi okuyalım. Nerede eksik yaptık? Demokrasilerde halkın iradesi sorgulanamaz. Bu yolculuğu devam ettirmemiz lazım” şeklinde konuştu.

Whatsapp Image 2024 07 23 At 17.59.36

Kahramanları Birlikte Andık

Başkan Genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cesur adımlarına değinerek, “Cumhurbaşkanımız öyle cesur adımlar attı ki, hepsi siyaset tarihine, Türk tarihine altın harflerle yazılacak işler. Ayasofya'nın ibadete açılabileceğine kimse ihtimal vermiyordu. Ama Cumhurbaşkanımız ‘Ayasofya açılacak’ dedi ve açtı. Kıbrıs’a 50 sene sonra 50 askeri gemiyle çıkarma yaptık ve kahramanlarımızı andık. Cumhurbaşkanımız, ‘Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti uluslararası arenada bağımsız bir devlet olarak varlığını sürdürecek’ dedi. Bu başlı başına bir olay” dedi.

Whatsapp Image 2024 07 23 At 17.59.35

Cumhurbaşkanımız ile Birlikteydik

Başkan Genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teşkilatçılık anlayışını övdü ve şunları ekledi: “Cumhurbaşkanımızın teşkilatçılık anlayışı Trabzon'da da aynı şekilde devam ediyor. Bu konuda güvencimiz sizlersiniz. Birlikte başaracağız. Kırdığımız, gücendirdiğimiz kişilerin gönlünü alacağız. Görevimiz, bu yürüyüşün içinde olmak ve Tayyip Erdoğan'a yol arkadaşı olabilmektir.

Cumhurbaşkanımız, ‘Başkan'ım Trabzon'daki dava arkadaşlarıma ve hemşehrilerime selamımı ilet’ dedi. Ben de bu selamı sizlere ileterek hepinizi Allah'a emanet ediyorum.”

Arkamızda Ahmet Başkan Var

Whatsapp Image 2024 07 23 At 17.59.34

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, “Arsin’imizde belediye bize ait değil ama Büyükşehir Belediyemiz var. Ahmet Metin Genç Başkanımız var. Kendinizi yalnız hissetmeyin. Ahmet Metin Genç Başkanımızın desteğini sürekli arkamızda hissedeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde 23 yıldır hak davanın neferleriyiz. Bundan büyük bir gurur duyuyoruz” dedi.

Bu Davanın Neferiyiz

AK Parti Arsin İlçe Başkanı Paşa Kozoğlu, “Biz yönetim kurulu olarak seçimden sonra da durmayarak her hafta bir mahallemizi ziyaret ediyoruz. Mahallelerimizin sorunlarını dinleyerek çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. AK Parti'de siyaset yapmak demek bu sorumluluğu üstlenmeye talip olmak demektir. Bu sorumluluğumuzun bilincinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde al bayrağımızı en yukarı taşımaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

Muhabir: BİROL SANCAK