ALTIN MADALYA KAZANANLAR
Nazlı Nehir Koç – Tatlı Tabağı Yarışması
Hilal Nazlı Kasap – Ana Yemek Yarışması
Ekip Yarışması – Nazlı Nehir Koç, Hilal Nazlı Kasap, Ebrar Sıla Tanınmış
GÜMÜŞ MADALYA İLE GELEN BAŞARI
Ebrar Sıla Tanınmış – Balık Yarışması

Gümüşhane Üniversitesi’nden Dünya Çapında Büyük Başarı Gümüşhane Üniversitesi’nden Dünya Çapında Büyük Başarı


OKUL MÜDÜRÜNDEN GURUR DOLU AÇIKLAMALAR
Okul Müdürü Volkan Balcı, bu tarihi başarıyı Türk mutfağının dünya ile entegrasyonu için önemli bir adım olarak nitelendirdi. Balcı, öğrencilerin elde ettiği derecelerle Akçaabat ve Trabzon’u uluslararası arenada temsil ettiklerini ve bu başarıdan dolayı büyük gurur duyduklarını belirtti.

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR
Volkan Balcı, bu süreçte katkıda bulunan tüm destekçilere teşekkür etti:

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta
Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran
Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur
Trabzon Radisson Blu Otel Genel Müdürü İzzet Bey
Mutfak Şefi Önder Bey
Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Sencan Durak
Öğretmenler: Yaprak Demirbaş ve Samiye Meydan
TÜRK MUTFAĞI DÜNYA İLE BULUŞUYOR
Akçaabat Atatürk MTAL’nin bu başarısı, Türk mutfağının uluslararası arenada daha fazla tanınmasına katkı sağlarken, yöresel lezzetlerimizin dünya mutfağına taşınmasına öncülük ediyor. Öğrenciler ve öğretmenlerin bu azmi, okulu uluslararası gastronomi dünyasında önemli bir yere taşıyor

Muhabir: AYTEKİN AKAY