Başkan Ekim, Akçaabat’ı bir marka şehir haline getirme çabalarına değinerek, şehrin kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra, sportif ve sanatsal faaliyetlerle de ön plana çıktığını belirtti. Şehrin gelişimi için yapılan çalışmaların hemşehrilerin fikirleriyle şekillendiğini vurgulayan Ekim, "Akçaabat'ımızı geliştirmek için hemşehrilerimizin düşüncelerine büyük önem veriyoruz. Ortak akıl, şehrimizi geleceğe taşıyacak en büyük güçtür," dedi.

‘Geri Dönüştürerek Engelleri Aşıyoruz’ kampanyasına KTÜ’den destek ‘Geri Dönüştürerek Engelleri Aşıyoruz’ kampanyasına KTÜ’den destek

Etkinlikte, esnafla yapılan fikir alışverişinin Akçaabat için yeni projelere yol açacağına işaret eden Başkan Ekim, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’e de şehre olan katkılarından ötürü teşekkür etti. Başkan Ekim, "Akçaabat için yapacak çok işimiz var. Şehrimize daha fazla yatırım yapmak ve daha fazla projeyi hayata geçirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm gayretimiz, Akçaabat ve hemşehrilerimiz içindir," ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ayşe Sancak