Vatandaşların Görüş ve Taleplerine Açık Bir Yönetim

Başkan Ekim, gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların görüş, istek, talep ve önerilerini dikkatle dinleyerek, ilçede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi veriyor. Bu ziyaretler, belediye çalışmalarının şeffaflığını artırıyor ve vatandaşların belediye politikaları üzerinde söz sahibi olmalarını sağlıyor.

"Omuz Omuza Daha İleriye"

Başkan Ekim'in vurguladığı gibi, Akçaabat'ı ileriye taşıma konusunda toplulukla el ele vermek büyük önem taşıyor. "Her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Sizlerle hasbihal etmek, sizlerin taleplerini dinlemek, sizlere gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştirecek olduğumuz işleri anlatmak bizim için çok önemli," diyen Ekim, Akçaabat'ın geleceğini şekillendirmede halkın desteğini ve katılımını esas alıyor.

Devlet ve Halk Desteğiyle Akçaabat İçin Seferberlik

Başkan Ekim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteği başta olmak üzere, bakanlar, milletvekilleri, parti teşkilatı ve vatandaşların gücüyle Akçaabat için seferber olduklarını belirtiyor. Bu kolektif çaba, ilçenin her alanda gelişimine katkı sağlama amacını güçlendiriyor.

Sonuç olarak, Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim'in vatandaş odaklı yaklaşımı, Akçaabat'ta toplumun her kesiminden insanın belediye çalışmalarına aktif katılımını teşvik ediyor ve yerel yönetimde şeffaflığı ve hesap verebilirliği artırıyor. Bu yaklaşım, ilçenin sosyal ve ekonomik kalkınmasına olumlu yönde etki ediyor.
TAKA/TUNCAY UÇKUN
 

Editör: Birol Sancak