TFF’den yapılan açıklamada, “Bu yola çıkarken futbol ailesine adaletli, ilkeli bir şekilde herkese eşit mesafede duracağımızı ve kardeşlik iklimini koruyacağımızı vurguladık. Bu duruşumuzdan taviz vermeden yürümeye devam etmek ve Türk futbolunun marka değerini layık olduğu yere taşımak en temel hedefimizdir.” ifadelerine yer verildi.

Şenol Güneş, Trabzonspor’un İskelet Kadrosunu Şekillendiriyor Şenol Güneş, Trabzonspor’un İskelet Kadrosunu Şekillendiriyor


Federasyon, oluşan güven ve umut ortamını koruma adına sabırlı olunması gerektiğini belirterek, tüm paydaşlarla bir araya gelip beklentileri karşılamak için samimiyetle çalıştıklarını ifade etti. Açıklamada, “Türk futbolunun kazananları, çok konuşanlardan ziyade çok çalışanlar ve bu doğrultuda iyi niyetle çaba sergileyenler olacaktır. Adalet, güven ve kardeşlik ikliminin tesisi, yalnızca bizim değil, futbol ailesine mensup her bir ferdin sorumluluğudur.” denildi.
TFF, tüm spor kamuoyunu adalet ve sağduyuyla hareket etmeye davet ederek, Türk futbolunun marka değerini yükseltmek için birlikte çaba gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU