Pazar meydanında düzenlenen masa tenisi, dart, körling ve bilek güreşi etkinliklerine, minik öğrencilerin yanı sıra pazar alışverişi için gelen vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Bazı vatandaşlar, “En son çocukken oynadığımız oyunları pazara giderken görüp oynama fırsatı yakaladık. Sebep olanlardan Allah razı olsun,” şeklinde görüş belirtti.

Spor İlçe Müdürü Köksal Kocaman, “Amatör Spor Haftası bizim için çok önemli. Spor yapmak, birçok insanımızın heves ettiği ama belirli şartların oluşmaması nedeniyle yapamadığı bir etkinlik. Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, sporu vatandaşlarımızla ve minik yavrularımızla buluşturmayı hedefledik. Bu gibi etkinliklerimiz farklı alanlarda devam edecek,” dedi.

Karadeniz Fırtınası, akşam idmanını neşeyle tamamladı Karadeniz Fırtınası, akşam idmanını neşeyle tamamladı

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, “Amatör Spor Haftası, Türkiye genelinde büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Trabzon’da da aynı coşku devam ediyor. Tüm ilçelerimizde bu haftayı spor etkinlikleriyle geçiriyoruz. Sporun amatör ruhunu her yaştan insana yaşatmak görevimiz. Bu bilinçle hareket ediyoruz ve her yaştan insanımızı sporla buluşturmayı hedefliyoruz. Etkinliklerimize katılan herkesi tebrik ediyorum,” şeklinde konuştu.

Muhabir: AYŞE SANCAK