Trabzon’un Araklı ilçesi Hacovid Yaylası'nda akrabaları tarafından bıçaklanarak öldürülen ve evleri ateşe verilen 3 kişiden biri olan Kasım Altuntaş, Trabzon'da toprağa verildi. Olay, 21 Ağustos'ta sabaha karşı 05.30 sıralarında Arif Altuntaş’a ait yayla evinde yangın çıkmasıyla ortaya çıkmıştı. Yangının ardından yapılan incelemelerde evde bulunan Arif Altuntaş (66), Gülizar Altuntaş (61) ve Kasım Altuntaş'ın (67) cenazelerine ulaşılmıştı.

Olayın ardından akrabalarını bıçaklayarak öldüren ve evlerini içindekilerle birlikte ateşe veren 2 kişi, jandarma tarafından gözaltına alınmış ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Çaykara'da Yük Yükleyen Kamyon Ağaçlara Asılı Kaldı: Ağaçlar Felaketi Önledi Çaykara'da Yük Yükleyen Kamyon Ağaçlara Asılı Kaldı: Ağaçlar Felaketi Önledi

Cinayette hayatını kaybeden Kasım Altuntaş, Araklı ilçesi Kayacık Mahallesi Kizirnos mevkiinde cuma namazının ardından kılınan cenaze namazıyla toprağa verildi. Aynı olayda yaşamını yitiren Arif Altuntaş ve eşi Gülizar Altuntaş'ın cenazeleri ise Kocaeli'ne gönderilerek burada toprağa verileceği belirtildi.

Bu acı olay, hem Trabzon'da hem de Araklı ilçesinde derin üzüntüye neden oldu. Yakınları ve sevenleri, Kasım Altuntaş'ı son yolculuğuna uğurlarken, olayın faillerinin adalet önünde hesap vermesini bekliyor.

Kaynak: İHA