Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında karşılaşacakları Trabzonspor maçı öncesinde taraftarlarına çağrıda bulundu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Net Global Sivasspor galibiyetini değerlendiren Turan, Trabzonspor’a karşı oynayacakları müsabakada dolu tribünler önünde mücadele etmek istediklerini vurguladı.

Trabzonspor’da yeni bir dönem başladı Trabzonspor’da yeni bir dönem başladı

Trabzonspor’un Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olduğunu belirten Arda Turan, “İşimizin zorluğunu biliyoruz. Trabzonspor’a gerekli saygıyı gösterip kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Başlarında çok sevdiğim büyüğüm, bizde emeği olan sevgili Abdullah Avcı hocam var. Onunla karşılaşmak da benim için gurur verici olacak. İnşallah en iyi şekilde hazırlanıp, en iyi halimizle oynamaya çalışacağız. Bütün gençleri, çocukları, kadınları, Trabzonspor maçına bekliyorum. Dolu bir stadyumda güzel futbol oynamak istiyoruz,” dedi.

Sivas deplasmanında takımının oynadığı oyundan memnun kaldığını da belirten Turan, "Kendi oyun stilimizden vazgeçmedik. Topa sahip olmayı istedik. Zemine rağmen oyunun iki tarafını da çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. İlk günden beri söylediğim gibi haddimizi bilerek devam edeceğiz. Bizim ilk hedefimiz ligde kalabilmek. İyi oyun oynamaya, lige renk katmaya çalışıyoruz," ifadelerini kullandı.

Arda Turan, Eyüpspor taraftarlarından tam destek bekliyor ve Trabzonspor karşısında dolu tribünler önünde güçlü bir performans sergilemek istediklerini belirtiyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY