Toplantıya katılan Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin, bu buluşmaların ilçeye önemli katkılar sağlayacağını belirterek, "İlçemiz adına hayırlı bir yol. Gelecek nesillere örnek oluyor. Allah inşallah sizleri utandırmaz. Planladığınız projeleri hayata geçirirsiniz. Bizler de elimizden geleni yapmaya hazırız," dedi.

Arsin Kaymakamı Ömer Sirkeci ise sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaparak, "İlçemize katkınız olacak. Birlikteliğimiz daim olsun. Arsin kazanacak. Hemşehrilerimiz kazanacak," ifadelerini kullandı.

Ev sahibi Samet Canbakkal, bu birlikteliğin kısır çekişmelerden uzak bir şekilde ilçeye fayda sağlamayı hedeflediğini belirtti. TAKA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Turgut da bu birlikteliği desteklediğini ifade ederek, "Burada siyaset yok, fikir birlikteliği var," dedi.

Arsin Vefa Grubu Başkanı Zafer Mollahüseyinoğlu, platformun çalışmalarından bahsederek, "Arsin birlik olması zor bir saha. İsteğimiz çok, enerjimiz büyük. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza öncelik verdik," şeklinde konuştu.

Akçaabat’ta Tarih Ve Kültür Sanat Turu Akçaabat’ta Tarih Ve Kültür Sanat Turu

Toplantıya, Kaymakam Ömer Sirkeci, Belediye Başkanı Hamza Bilgin, Zafer Mollahüseyinoğlu, Samet Canbakkal ve diğer grup üyeleri katıldı. Grubun, Arsin’e ve Trabzon’a yönelik yapacağı projeler, toplantıda ele alınan başlıca konular arasında yer aldı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA