Festival 4 Gün Sürecek

Dört gün boyunca sürecek bu renkli etkinlikte, müziğin sevilen isimlerinden İsmail Türüt, Onay Şahin, Seren Uzun, Mehmet Akyıldız, Sinan Sami, Filiz Yıldırım, Orhan Saygın, Batuhan Akyıldız, Ahmet Taşkın, Yeşim Civelek, Seyfettin Çakıral, Ali Fırtına gibi birçok değerli sanatçı sahne alacak. Festivalin sunuculuğunu Kaptan Hüseyin yaparken, orkestrada Tahsin Terzi olacak. Katılımcılar, Karadeniz’in eşsiz kültürünü, sanatını ve yöresel ürünlerini keşfetme fırsatı bulacak.

"Festival, Arsin’in Turizmine ve Kültürel Tanıtımına Büyük Katkı Sağlayacak"

Akçaabat’ta ‘Yöre Yöre Türküler’ Etkinliği Büyük İlgiyle Sona Erdi Akçaabat’ta ‘Yöre Yöre Türküler’ Etkinliği Büyük İlgiyle Sona Erdi

Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin, festivalin Arsin’in turizmine ve kültürel tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirterek, tüm halkı bu eğlence dolu etkinliğe davet etti. Başkan Bilgin, "Bu festivalle Arsin’in doğal güzelliklerini, kültürel zenginliklerini ve sanatsal değerlerini geniş kitlelere tanıtmayı amaçlıyoruz. Festivalimizde yerel lezzetlerden el sanatlarına, müzikten gösterilere kadar pek çok farklı etkinlik olacak. Hem Arsin’i tanıtmış olacağız hem de vatandaşlarımıza eğlence dolu anlar yaşatmış olacağız. Bu önemli etkinlikte bizlere desteklerini esirgemeyen sponsorlarımıza ve emeği geçen tüm paydaşlara ilçem adına teşekkür ediyorum. Arsin Sahil Parkı'ndaki festivalimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum," dedi.

Unutulmaz Anılar İçin Arsin Sahil Parkı’na

Arsin Sahil Parkı’nda dört gün boyunca sürecek bu festivalde, ziyaretçiler hem eğlenecek hem de unutulmaz anılar biriktirecek. Tüm halkımızı bu eşsiz festivale katılmaya davet ediyoruz.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA