Trabzon’un tanınan isimlerinden Mustafa Keleş hayatını kaybetti. Spor, siyaset ve iş dünyasını yasa boğan acı kaybın nedeni kalp krizi olarak değerlendiriliyor.

Yakın çevresi tarafından uzun süre kendisinden haber alınamayan Keleş’in evine giden arkadaşları, acı tabloyla karşılaştı. Yapılan ilk incelemelere göre, Mustafa Keleş’in kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor. Kesin ölüm sebebi otopsi sonucunda netleşecek.

Mustafa Keleş, geçmişte Doğru Yol Partisi’nde (DYP) ilçe düzeyinde aktif siyasette yer almış, Arsinspor Kulübü’nde başkanlık yapmış ve bölgede hem spor camiasına hem de yerel yönetime önemli katkılarda bulunmuştu. Aynı zamanda Galip Keleş’in kuzeni olan Mustafa Keleş’in vefatı, ailesi başta olmak üzere tüm Arsin halkını ve onu tanıyanları derinden üzdü.

TFF'de Sürpriz İstifa: Metin Alper Görevini Bıraktı! TFF'de Sürpriz İstifa: Metin Alper Görevini Bıraktı!

Cenazesinin yarın Arsin’de toprağa verilmesi beklenen Keleş için Arsinspor camiasının ve çok sayıda seveninin katılım göstereceği bir tören düzenlenmesi planlanıyor.

Muhabir: BİROL SANCAK