Törende lisans ve ön lisans birincileri, geleneksel olarak kütüğe isimliklerini çaktılar. Lisans birincisi Psikoloji bölümü mezunu Neslihan Topaloğlu, konuşmasında sosyal medyanın dikkat dağıtıcı etkisine vurgu yaparak, “Bu değerli vakıf üniversitesini Trabzon ilinde kurarak bizlerin burada en iyi şartlarda eğitim almasını sağlayan başta Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Ömer Yıldız ve tüm yönetimine mezun arkadaşlarım adına teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Dört yıl önce çiçeği burnunda öğrenciler olarak çıktığımız yolculuğu bugün burada mezun olarak sonlandırıyoruz. Yorucu geçen vizeler, finaller, ödev ve sunum hazırlıklarını başarıyla tamamlayarak geride bırakıyoruz. Cebinizdeki teknoloji, sosyal medya hesapları sizleri hedefinizden koparmasın. Sosyal medyaya ayırdığınız vaktin on katını kütüphaneye ayırın” diye konuştu.

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, üstün başarı belgesi ile ödüllendirilen Egzersiz ve Spor Bilimleri öğrencisi, yüzme antrenörü Ceyda Düşkün’e belgesini ve hediyelerini takdim etti. Yıldız, “Yüzme branşında altmıştan fazlası altın olmak üzere toplamda 100 madalya kazanan kızımız Ceyda Düşkün bu ödülü fazlasıyla hak etmiştir. Bundan sonraki eğitimi boyunca eğitim ücreti bizler tarafından karşılanacaktır. Tüm öğrencilere örnek teşkil etsin. Başarının tek anahtarı var, o da çok çalışmak. Bugün burada aramızdan mezun olarak ayrılan yalnız Avrasya ailesinin her zaman bir bireyi olmaya devam edecek öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

Trabzon Şehir Tiyatrosu 2024-2025 Sezonuna Hazır: Yeni Oyuncular Seçildi! Trabzon Şehir Tiyatrosu 2024-2025 Sezonuna Hazır: Yeni Oyuncular Seçildi!

Törende mezuniyet andını Rektör Vekili Prof. Dr. Yavuz Özoran okuttu. Öğrenciler, kep atma töreninin ardından doyasıya eğlenerek mezuniyetlerini kutladılar. Avrasya Üniversitesi, başarılı öğrencileri ve görkemli töreni ile bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

Muhabir: AYŞE SANCAK