Trabzonspor-Gaziantep FK Maçının Hakemi Belli Oldu! Trabzonspor-Gaziantep FK Maçının Hakemi Belli Oldu!

Fransa Ligue 1 kulübü Lille'deki sözleşmesi sona erdikten sonra serbest oyuncu statüsüne giren Yusuf Yazıcı'nın, yaz transfer döneminde Beşiktaş, Fenerbahçe ya da Galatasaray'dan birine imza atması bekleniyordu. Ancak millî futbolcu boşta kaldı.


16 GOLE KATKI
27 yaşındaki futbolcu, Lille'deki son sezonunda tüm kulvarlarda 42 resmî maça çıktı. Yusuf Yazıcı, bu 42 karşılaşmada 12 gol atıp 4 asist yaparak toplamda 16 gole direkt katkı sağladı.


MİLLÎ TAKIM PERFORMANSI
Bir dönem Trendyol Süper Lig ekibi Trabzonspor'da da forma giyen yıldız futbolcu, A Millî Takım’ın son kadrolarında yer almayı başardı. Yusuf Yazıcı, ay-yıldızlı formayla çıktığı toplam 45 maçta 3 gol kaydetti.

İŞTE YAZIN YAŞANANLAR
Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille ile olan sözleşmesi sona erdikten sonra yeni adresi merak konusu olan Yusuf Yazıcı ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

TEKLİFLERİ REDDETTİ
Fransa’da yayın yapan Fichajes’in haberine göre, millî futbolcu, Türkiye’den gelen birçok teklifi reddederek kendisine yeni hedef belirledi. Yusuf’un adı özellikle transferin son günlerinde Galatasaray ile anılmıştı.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA
Yusuf Yazıcı’nın temsilcisi Cihan Yazıcı, geçtiğimiz günlerde yıldız futbolcunun transfer sürecini anlattı. Cihan Yazıcı, "Galatasaray ve Beşiktaş, Yusuf ile çok ilgilendi ama Yusuf ikisini de reddetti. İki takımla da görüşme olmadı çünkü Yusuf, Türkiye’de oynamayı düşünmüyor," dedi.

İŞTE YENİ ADRESİ
27 yaşındaki hücum oyuncusunun, İspanya başta olmak üzere Avrupa'nın 5 büyük liglerinden transfer teklifi beklediği öne sürüldü. Yusuf'un, Türkiye’den gelen teklifleri bu yüzden reddettiği belirtildi.

LILLE’DE TARİHE GEÇMİŞTİ
Burak Yılmaz ve Zeki Çelik ile birlikte Lille’in tarihi şampiyonluğunda pay sahibi olan Yusuf Yazıcı, Trabzonspor’dan 18,5 milyon euro bonservis karşılığında Fransa’ya transfer olmuştu.

Muhabir: AYTEKİN AKAY