PFDK Edin Visca'nın Cezasını Belirledi PFDK Edin Visca'nın Cezasını Belirledi

Başkan Kaya, “Hiçbir başarı tesadüfen olmaz. Başarı çalışmayla, inanmayla, özveriyle, fedakarlıkla olur. Baturalp de inandı, çalıştı ve hepimizin gururu oldu. Türkiye, ilk defa altın madalya kazanmadan olimpiyatları tamamladı. Bu hepimiz adına üzüntü verici. Sağ olsun Baturalp bu üzüntümüzü telafi etti. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.

Zor Koşullardan Gelip Avrupa Şampiyonu Olmak Çok Kıymetli Bir İş

Başkan Kaya, Baturalp’in kısıtlı imkanlarla çalışarak önemli bir başarıya imza attığını vurguladı. “Değirmendere, Kaymaklı mahalleleri, imkanları kıt insanların oturduğu yerlerdir. Ben de o mahallenin çocuğuyum. O kıt imkanların, zor koşulların olduğu yerden mücadele edip Avrupa şampiyonu olabilmek çok kıymetli bir iştir. Baturalp belki öyle lüks salonlarda antrenman yapamadı ama babası hocalığını yaparak, zor koşullarda bir Avrupa şampiyonluğu ortaya çıkardı. Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Kaya, şampiyon Baturalp’e Trabzonspor forması hediye ederken, antrenörü olan babası Gökhan Çevik’i de tebrik etti. Bu anlamlı ziyaret, zorlu koşullar altında büyük başarılar elde edilebileceğini bir kez daha gösterdi.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA