Kurulduğu 2002 yılından itibaren çizgisini hiç bozmadan yayıncılık hayatına devam etti. TAKA Gazetesi ailesine nice 23 yıllar diliyorum" dedi.

Malezyalı Akademisyenler KTÜ’de

Çelik Borçka’ya Dikkat Çekti Çelik Borçka’ya Dikkat Çekti

TÜBİTAK 2221 Proje Desteği kapsamında Karadeniz Teknik Üniversitesi’ne (KTÜ) gelen Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi (IIUM) akademisyenlerinden Prof. Dr. Nurul Fadzlin Binti Hasbullah ve Prof. Dr. Zuraida Binti Ahmad, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı ziyaret etti. Görüşmede iki üniversite arasında yapılabilecek iş birlikleri ele alındı.

Mustafa Erdem’den Gazilere Anlamlı Veda

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı görevinden terfi ederek tayini çıkan Mustafa Erdem, Türkiye Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şubesi’ne veda ziyaretinde bulundu. Şube Başkanı Gazi Ahmet Tezcan, Erdem’e Türk Bayrağı hediye ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Gümüşhanespor’a Destek İçin Bağış Kampanyası Başlatıldı

Gümüşhane merkez ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, Gümüşhanespor için bir bağış kampanyası başlattı. Tanış, kampanyaya 100 bin TL ile destek vererek, tüm Gümüşhanelileri kulübe destek olmaya davet etti.

Giresunlu İlhan Çabukol İTO Dijital Medya Müdürü Oldu

Türkiye’nin en büyük ticaret odalarından biri olan İstanbul Ticaret Odası (İTO) Dijital Medya Müdürlüğü’ne Giresunlu İlhan Çabukol getirildi. Çabukol, "İTO’nun dijital varlığını daha da güçlendirmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

2025 Hac Kayıtları İçin Son Günler Yaklaşıyor

Trabzon’da hac organizasyonu yapan Bekir Şahin, 2025 hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin 16 Eylül’de sona ereceğini hatırlatarak, "Kayıtlarını yenilemeyen adaylar hac kurasına katılma hakkını kaybedecekler" dedi.

Vakfıkebir Belediyesi İşçileri İçin Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Vakfıkebir Belediyesi’nde çalışan 51 işçi için Hizmet-İş Sendikası ile 1 yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı. Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, "Başarı ekip işidir" diyerek imzalanan sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

Öğrenciler Müftülükte Mesleklerini Tanıyor

Trabzon Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri, İl Müftüsü Selami Aydın’ı ziyaret etti. Ziyarette, öğrencilere müftülük faaliyetleri ve kariyer imkanları hakkında bilgi verildi. Müftü Aydın, öğrencilere Diyanet yayınlarından kitaplar hediye etti.

Muhabir: BİROL SANCAK