Amasya’da Öğrenci ve Velilerden Tepki: Öğretmen Değişikliği Protesto Edildi! Amasya’da Öğrenci ve Velilerden Tepki: Öğretmen Değişikliği Protesto Edildi!

Diğer bölgelerde ise genellikle az bulutlu ve açık bir hava hâkim olacak. Vatandaşların, hava koşullarına uygun giysiler tercih etmesi ve dışarı çıkarken tedbirli olması tavsiye ediliyor.

Bölgesel Hava Durumu

Batı Karadeniz: Sabah saatlerinde az bulutlu ve açık, ancak ilerleyen saatlerde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Sinop hariç, bölge genelinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir.

Orta ve Doğu Karadeniz: Hava az bulutlu ve açık başlayacak, öğle saatlerinden itibaren parçalı ve çok bulutlu bir hale gelecek. Doğu Karadeniz kıyıları, Samsun'un doğusu ve Ordu çevrelerinde yerel sağanak yağışlar bekleniyor.

Şehir Bazında Hava Durumu

Amasya: 20°C ile 37°C arasında değişen sıcaklıklarla, az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.

Artvin: Sıcaklıkların 21°C ile 33°C arasında olacağı Artvin'de, sabah saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir.

Samsun: 23°C ile 32°C arasında değişen sıcaklıklarla, az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Doğu ilçelerinde öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlar bekleniyor.

Trabzon: Sıcaklıkların 25°C ile 29°C arasında olacağı Trabzon'da, sabah saatlerinden itibaren yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.

Vatandaşlar, Meteoroloji'nin bu uyarıları doğrultusunda planlarını yaparken hava durumunu göz önünde bulundurmalı ve gerekli önlemleri almalıdır.

Kaynak: METEOROLOJİ