Eserleri ve Görevleri

Yomra’nın Demirciler Mahallesi’nde Yapımı Tamamlanan Cami Açıldı! Yomra’nın Demirciler Mahallesi’nde Yapımı Tamamlanan Cami Açıldı!

Bahaettin Kabahasanoğlu, Özgecan, Toros Kaplanı Molla Kerim, Aksüt, Fujıwara, Thecla, Yetişmeyen Yetişkinler, Altın Saçlı Kahraman, Kalbim Seninle 61 Kere, Seni Sevdiğimi Kimseye Söylemedim ve Naz Makamı gibi pek çok esere imza atmıştır. Eğitimci yazar olarak Bakırköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün ardından Malatya ve Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüklerinde bulundu. Görevi esnasında edebi çalışmalarını da aralıksız sürdürdü. Kültür, sanat ve turizm yazıları yerel ve ulusal basında yayınlandı. Haftalık radyo ve televizyon programları hazırlayıp sundu.

Yeni Dönem ve Etkinlikler

Bahaettin Kabahasanoğlu, 6 Ağustos Salı akşamı Ganita’da bir yazar olarak nelerden beslendiğini anlatacak ve şiirlerini okuyacak. Hanzade adlı yeni romanıyla da çok yakında okurlarıyla buluşacak.

Şana Taka Kütüphanesi

Kabahasanoğlu, doğduğu köy olan Yomra Çınarlı’da inşa ettiği gemi konseptli “Şana Taka” adlı kütüphanede edebi çalışmalarına devam etmektedir. Bu eşsiz mekanda, edebiyat tutkusunu sürdüren Kabahasanoğlu, edebi eserleriyle okurlarını etkilemeye devam ediyor.


Bahaettin Kabahasanoğlu’nun TAKA Gazetesi’ndeki yazılarını ve çalışmalarını takip ederek, kültür, sanat ve edebiyat dünyasına dair zengin içeriklere ulaşabilirsiniz.

Muhabir: BİROL SANCAK