Bakan Uraloğlu, yeni seçilen TŞOF Başkanı Mehmet Yiğiner’e başarı dileklerini iletti ve ulaşımla ilgili sıkıntı, öneri ve talepleri dinledi.

TŞOF Başkanı Yiğiner, ulaşım esnafının beklentilerini detaylı bir şekilde ileterek çözüm yolları hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Bilgin ve Kurt Makamda

Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin ve iş insanı Cafer Kurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti.


Ziyarette, ilçe yatırımları ve projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Bilgin ve Kurt, Genç’e projelerin detaylarını anlattı.

Gözün Aydın Mustafa

Gazeteci Mustafa Sungur, Trabzon Milletvekili Vehbi Koç’un danışmanı oldu ve Ebru Özcan ile evlendi.


Sungur çiftinin bir erkek çocukları oldu; bebeğe Mehmet Göktuğ ismi verildi. Ebru ve Mustafa çiftine tebriklerimizi iletiyor, minik Mehmet Göktuğ’a sağlıklı bir ömür diliyoruz.

Büyükaydın Organize’de

AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu.

Gündem Raylı Sistem Gündem Raylı Sistem


Büyükaydın, Organize Sanayi Bakanı Dursun Ali Sakarya ile birlikte yatırımcı ve sanayicilerle görüşerek altyapı, atık yönetimi, finansman, kalifiye iş gücü ve enerji kullanımı konularında fikir alışverişinde bulundu.

Mustafa Başkan Kazandırdı

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, ilçeye 3 hafif ticari araç kazandırdı.

Araçların bir tanesi belediye bütçesinden, iki tanesi ise iş insanı Kenan Ayyıldız tarafından hibe edildi. Araçlar, zabıta ve belediye hizmetlerinde kullanılacak.

Kuşmer’de Kültür Şöleni

Çaykara Şahinkaya Mahallesi’nde Kuşmer Yaylası’nda kültür evi açılacak.

Açılışta Bayburt Valisi de yer alacak. Etkinliklerde, Osmanlı döneminden kalma gelenekler ve köklü kültürel miras hakkında söyleşiler ve çeşitli aktiviteler düzenlenecek.

Kaymakamdan Denetim

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek, Uzungöl’de temizlik ve hijyen denetimi gerçekleştirdi.

İl Tarım Müdürü İsa Kablan ve diğer yetkililerle birlikte esnafı uyaran heyet, eksiklikleri tutanakla kayıt altına aldı.

Muhabir: BİROL SANCAK