Bugün 15.00’te kanalın Ankara’daki stüdyosunda canlı yayın konuğu olacak olan Bakan Uraloğlu, TAKA Gazetesi Rize/Artvin temsilcisi Alihan Telatar’ı sorularını cevaplayacak.

CİHAN ATOM KARINCA
AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in eşi Arzu Genç el ele verip Trabzon'da "kadın"la ilgili hiç bir detayı es geçmiyor.  Haftayı dolu dolu geçiren AK Kadınlar, Ortahisar İlçe Kadın Kollarının organize ettiği eskilerin geri dönüşümü içerikli projenin açılışana katılan projeye destek verdi. Ardından Geçtiğimiz hafta Arsin ilçesinde de etkisini gösteren sel felaketinde yaralanan genç Ayşe'yi Cihan ve Genç evinde ziyaret edip, gerekli notları aldılar.

CİĞERİM’LE SOHBET

Trabzon’da herkesin yakından tanıyıp sevdiği ‘Ciğerim’ lakaplı Erol Birsen, yazı Gümüşhane’deki köyünde geçirdi. Sonbaharın gelmesi ile Trabzon’a gelen Erol Birsen, yakın dostları ile Pazarkapı’da buluştu. Damadı Selim Karadeniz’in iş yerinde iş insanı Adnan Bayram, mühendis Fevzi Baytar ve yakın dostları ile bir araya gelen Ciğerim Erol Birsen, uzun süren aranın ardından hasret giderdi.

DESTEĞE TEŞEKKÜR

Uluslararası öğrenci derneği başkanı Abdülkadir Yılmaz Trabzon Büyükşehir belediyesi genel sekter yardımcısı Hasan Selim’i ziyaret ederek plaketini takdim edip desteklerinden dolayı teşekkür etti..

BAŞKAN ÇEBİ’YE BÜYÜK TEŞEKKÜR

Geçtiğimiz günlerde Trabzon’un Araklı ilçesinde yaşanan sel felaketi büyük hasara yol açmıştı. Selin izleri yavaş yavaş silinirken Araklı Belediye Başkanı Hüseyin Avni Çoşkun Çebi bir kez daha vatandaşın takdirini topladı. Bölgede yaşanan afet sonrası sahadan bir an olsun ayrılmayan ve günlerce ekibi ile canla başla çalışan Başkan Çebi, “Çok şükür selin izleri siliyoruz. Bir daha tekrarını yaşamayalım inşallah” diye konuştu. Araklı’lı vatandaşlar ise bir kez daha ne kadar doğru bir karar verdiklerini belirterek, “Başkanımız sağ olsun. Hep yanımızda oldu destek oldu bize her anlamda selin izlerini siliyoruz. Ne kadar doğru bir seçim yaptığımızı bir kez daha görmüş olduk. Allah razı olsun belediyemizden” ifadelerini kullandı.

LUNAPARK KAPANIYOR MU?

Trabzon’da yaz sezonun başlaması ile birlikte İpek Yolu Fuar Konser Alanı’na kurulan Lunapark başta çocukların olmak üzere vatandaşların yoğun ilgisini çekti. Şehirde vatandaşlara farklı bir eğlence imkanı sunan Lunapark ziyaretçilerini ağırlamaya devam ederken Mercan Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Mercan anlamlı bir jeste imza attı. 50 bin öğrenciyi ve özel bireyleri ücretsiz bir şekilde İpek Yolu Fuar Konser Alanı’nda bulunan Lunapark’ta ağırlayan Mercan Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Mercan her bir öğrenciye bilet hediye etti. Çocuklara doyasıya eğlence yaratan lunapark, kış sezonunun yaklaşmasıyla kapanak mı diye soran vatandaşlara Mercan Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Mercan yanıt verdi. Mercan, “Yaz sezonu kadar olmasa da ziyaretçilerimiz gelmeye devam ediyor. Tabi ki çocukların sayısı daha fazla. Onların eğlendiğini görmek bizleri de çok mutlu ediyor. Bugün saat 11’de işitme engelli öğrenci kardeşlerimizi ağırladık. Sonrasında da onlarla birlikte yemek yedik. Lunapark’ın kapatılması ile ilgili bu pazar gününü düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

PALAMUT UÇUŞA GEÇTİ

Başkan Sözünde Durur Başkan Sözünde Durur

Karadeniz’de av sezonunun açılması ile beraber palamut tezgahlarda yerini aldı. Sezon başında oldukça fazla avlanan palamut şimdilerde soğuk sulara doğru kaçarken tezgahtaki fiyatı artışa geçti. Tanesi 50 liradan satılan palamut son olarak 100-120 liraya kadar çıkmış durumda, vatandaşlar ise 50 lira iken alıp kenara koysaydık keşke diye atıfta buluyor. Pazarkapı Mahallesi balık pazarında, palamut fiyatlarının yanı sıra diğer mevsim balıklarının da fiyatları artış gösteriyor. Çinekop 250-300 TL, barbun 150 TL, istavrit 80-100 TL, mezgit 120-170 TL, hamsi 250 TL, çipura 300 TL ve somon 200 TL'den satılmakta.

Kaynak: HABER MERKEZİ