Açılış töreninin ardından bakanlar, Düzköy ilçesinde yer alan Çal Mağarası ve Şahinkaya doğal tırmanış parkuru alanında incelemelerde bulundu. Bu iki doğal güzelliğin turizm potansiyelini artırmak ve ziyaretçi deneyimini iyileştirmek için yapılacak çalışmaları yerinde değerlendiren Bakan Uraloğlu ve Bakan Ersoy, yetkililerden bilgi aldı.

Trabzonlu Sevilen Öğretmen Hacer Lermi Hayatını Kaybetti: Vakfıkebir Hacer Hocaya Ağlıyor Trabzonlu Sevilen Öğretmen Hacer Lermi Hayatını Kaybetti: Vakfıkebir Hacer Hocaya Ağlıyor

Trabzon programının son durağında ise bakanlar, Akçaabat ilçesine bağlı Hıdırnebi Yaylası’na giderek incelemelerini sürdürdü. Trabzon’un bu gözde adreslerinde yapılan incelemeler, şehrin turizm altyapısını güçlendirmek ve doğal güzelliklerini daha geniş kitlelere tanıtmak adına atılacak adımların önemli bir parçası olarak değerlendirildi.

Bakanlara Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu ve AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu eşlik etti. Trabzon’un turizmdeki potansiyelini artırmak ve ziyaretçilerin ilgisini çekmek amacıyla yapılan bu ziyaretler, şehrin gelecekteki turizm stratejilerine önemli katkılar sağlayacak.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN-RAZİYE KOÇ-SELİN AVCI