BAŞAKŞEHİR'İN RAKİBİ AÇIKLANDI

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki 3 numaralı turnuvası olan UEFA Konferans Ligi’nde 2. Eleme Turu kura çekimi yapıldı. İsviçre’nin Nyon şehrinde bulunan UEFA merkezinde gerçekleştirilen organizasyonda Başakşehir’in rakibi belli oldu.

Şenol Güneş’in Kanat Forvet İsteğine Rağmen Paul Onuachu Transferi Gündemde Şenol Güneş’in Kanat Forvet İsteğine Rağmen Paul Onuachu Transferi Gündemde

ELEME TURU DETAYLARI

Buna göre turuncu-lacivertliler, 2. Eleme Turu'nda Belarus takımı Isloch Minsk ile San Marino ekibi La Fiorita eşleşmesinin kazananıyla karşılaşacak. UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nun ilk maçları 25 Temmuz’da, ikinci maçları ise 1 Ağustos’ta oynanacak.

BAŞAKŞEHİR'İN MAÇ TAKVİMİ

İlk mücadelesini evinde yapacak olan Başakşehir, rövanş maçında ise deplasmanda sahaya çıkacak. Turuncu-lacivertliler, bu turu geçerek UEFA Konferans Ligi'nde bir üst tura çıkmayı hedefliyor.

Bu eşleşme, Başakşehir'in Avrupa arenasındaki performansını göstermek için önemli bir fırsat olacak. Başakşehir taraftarları, takımın bu zorlu mücadeleden başarıyla çıkmasını ve yoluna devam etmesini umut ediyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU