İnceleme sırasında vatandaşlarla görüşerek taleplerini dinleyen Başkan Genç, mahalle muhtarı Süleyman Yaşar Kara ile de bilgi alışverişinde bulundu.

Başkan Kaya'dan Çöp Toplama Algısına Yanıt: “Algı Operasyonu Yapılıyor!” Başkan Kaya'dan Çöp Toplama Algısına Yanıt: “Algı Operasyonu Yapılıyor!”

Başkan Genç, “Hisarkent Çevre Düzenleme Projesi, Ortahisar mahallemizin tarihi dokusunu koruyarak modern şehircilik anlayışına uygun bir şekilde hayata geçirilecek önemli bir proje. Bu çalışma, şehrimizin kültürel mirasını yaşatırken, aynı zamanda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte tasarlandı. En kısa sürede tamamlayarak şehrimize kazandıracağız” dedi.

Hisarkent Çevre Düzenleme Projesi, tarihi dokuyu koruyarak modern bir yapı oluşturmayı hedefliyor. Başkan Genç, projenin tamamlanmasıyla Ortahisar Mahallesi'nin daha yaşanabilir ve estetik bir görünüme kavuşacağını belirtti. Bu projenin, Trabzon'un kültürel mirasını yaşatırken, modern şehircilik anlayışına uygun bir çevre düzenlemesi sunacağı vurgulandı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY