Başkan Genç’i, AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Çağatay Keleş ve önceki dönem Diyarbakır AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmed Mahsun Melikoğlu makamında ziyaret etti. Genç, “Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Bugün Gündem Sanayi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, belediye başkanı Osman Nuri Ekim ve Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ali Kalaycı belediyede bir araya geldi. Gündem, Akçaabat’a yapılması planlanan yeni küçük sanayi sitesinin süreçleri ile ilgili durum değerlendirmesi oldu. Başkan Ekim, verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Of Otobüsüne Uyarı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ulaşım daire başkanlığından, yolculara Of otobüsü ile ilgili uyarı geldi. Otobüslerdeki yoğunluğu azaltmak için Of seferini yapacak olan 476 sefer sayılı Of-Sahil peron otobüsünde ara duraklar için uyarı yapıldı. Of seferini yapacak otobüse binecek yolculardan bugünden itibaren en düşük ücret olarak, Araklı tarifesi olan 32 TL’nin çekileceği ifade edildi. Yomra ve Arsin’e gidecek yolcuların 250 sefer sayılı Arsin-Yomra-Meydan-Sahil Peron otobüsünü kullanmaları istendi. Bu arada, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin bazı otobüslerinde klima sıkıntısı sürüyor. Klimaları arızalı olan araçların arızaları bir türlü giderilmeyince yolcular otobüs içinde saunadaymış gibi seyahat ediyor.

AK Kadrolar Maçka’da

Büyükşehirin Kursları Başlıyor Büyükşehirin Kursları Başlıyor

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu başkanlığında, Trabzon milletvekilleri Adil Karaismailoğlu, Mustafa Şen, Yılmaz Büyükaydın, Vehbi Koç ve kurum müdürlerinin katılımı ile toplantı gerçekleşti. Toplantıya, Karayolları, DSİ, Aksa Doğalgaz ve Aksa Elektrik Bölge Müdürleri katılarak şehre yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aktardılar.

İl ve İlçe Başkanı Sergide

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak ile Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, sanatevinde resim sanatçısı Perihan Sivrikaya’nın kağıt rölyef sergisini ziyaret etti. Sergiyi çok beğenen İl Başkanı Bak, “Gerçekten büyük emeklerin sonucunda ortaya çıkan çok güzel eserler görülmeye değerdi. Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz” dedi.

Aydın Gelleci Ne Yazıyor?

Trabzon basınına uzun yıllar emek veren meslektaşımız Aydın Gelleci, şu sıralar Büyükliman Bölgesi’nde sessiz bir ortamda yeni yol haritası ile mesleğe devam ediyor. Kurucusu olduğu internet sitesinde habercilikten kopmayan Gelleci, aynı zamanda doğa ile iç içe kitap yazıyor. Gelleci, kaleme aldığı yeni kitabı ile ilgili bir sır vermese de doğa ile iç içe yazılarına devam ediyor.

Muhabir: BİROL SANCAK