Arsin’in Ulaşımı Daha Güvenli ve Konforlu Olacak
Ziyarette, Yanbolu-Santa Harabeleri Grup Yolu'nda devam eden çalışmaların durumu ele alınırken, Çardaklı Grup Yolu'nda başlayacak projeler masaya yatırıldı. Ayrıca, Arsin’in batı ve doğu giriş çıkışlarında planlanan düzenlemeler ile ilçenin genel trafik akışını rahatlatacak projeler üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, Arsin’in ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale gelecek.
Başkan Bilgin: “Arsin’in Çehresini Değiştireceğiz”
Başkan Bilgin, Bakan Uraloğlu'nun destekleri ve projelere gösterdiği ilgi için teşekkür ederek, “İlçemizin gelişimi ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Bakanımızın destekleriyle Arsin’in çehresini değiştireceğiz” dedi.
Arsin Belediyesi, ilçenin ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözümler üretmeye devam ederken, vatandaşlara daha modern ve rahat bir yaşam sunmayı hedefliyor.