Trabzon'un Göz Kamaştıran Yükselişi! Ömer Ayar: "Bölgenin Lokomotif Şehri Olduk" Trabzon'un Göz Kamaştıran Yükselişi! Ömer Ayar: "Bölgenin Lokomotif Şehri Olduk"

Kültür Merkezi'nde İnşaat Tamamlanmak Üzere
Başkan Ekim, Söğütlü Kültür Merkezi inşaatında yaptığı incelemede, kaba inşaatın tamamlandığını ve ince işlerin hızla devam ettiğini belirtti. 600 kişilik amfi salon, kültürel ve sanatsal atölyeler, kütüphane ve sportif alanlar gibi pek çok sosyal alanın yer alacağı Kültür Merkezi'nin kısa sürede hizmete gireceği müjdesini verdi.

Söğütlü Pazar Yeri Modern Hale Geliyor
Başkan Ekim, yenilenen Söğütlü Pazar Yeri'ni ziyaret ederek esnafla buluştu. Esnafın istek ve taleplerini dinleyen Başkan, pazar yerinin daha hijyenik ve güvenli hale getirildiğini belirtti. Modern düzenlemeler ve güvenlik kameraları sayesinde esnaf ve vatandaşların rahat bir ortamda alışveriş yapmalarını sağladıklarını ifade etti.

"Ortak Aklın Gücüyle Başaracağız"
Söğütlü Mahallesi esnafı ile çay sohbeti gerçekleştiren Başkan Ekim, yapılan tüm projelerin ortak akılla ve birlik içinde yürütüldüğünü vurguladı. Akçaabat'ın huzurlu ve gelişen bir şehir haline gelmesi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü dile getirdi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU