“Trabzonspor’un Değerlerine Sahip Çıkmalıyız”

Doğan, Şenol Güneş’in İstanbul’a gelmesi beklenirken, henüz kesin bir anlaşmaya varılmadığını ve görüşmelerin devam ettiğini ifade etti. Doğan, “Şenol Hoca da bizim, Fatih Hoca da bizim, Hüseyin Hoca da bizim. Bu isimlere sahip çıkmalıyız. Hepsi Trabzonspor’a büyük emekler verdi ve Trabzonspor’un değerleri. Herkes Trabzonspor’a büyük hizmetlerde bulunmuş önemli isimler. Şenol Güneş hocamız da her zaman Trabzonspor’u ileriye taşıyacak bilgi birikime sahiptir” dedi.

“Teknik Direktör Sorunu Perşembe Günü Çözülecek”

Doğan, taraftarların teknik direktör konusundaki beklentilerinin farkında olduklarını vurgulayarak, “Şu an itibarıyla anlaşılmış bir teknik direktör yok. Yönetim olarak Perşembe gününe kadar teknik direktör sorununun çözüme kavuşmasını bekliyoruz,” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Beraberliğini Değerlendirdi Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Beraberliğini Değerlendirdi

Başkan Doğan, Trabzonsporluların birlik içinde olması gerektiğini belirterek, “Trabzonluların kendi arasındaki dostluk hiçbir yerde yok. Kimseyi ayrıştırmamamız lazım. Trabzonspor’un içerisinde bugüne kadar siyasi bir girişme olmadı. Bizim görevimiz bu takımı en iyi yere taşımak. Yeni bir hoca arayışımız var ve Trabzonspor’un geleceği için en doğru kararı vermeye çalışıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: ASPOR