Huzurevi Sakinlerine Özel İlgi

Başkan Kaya, huzurevi sakinleriyle sohbet ederek, Ortahisar Belediyesi’nin yeni dönemde hayata geçirdiği hizmetlere yönelik memnuniyetlerini sordu. Huzurevi sakinleri, Kent Lokantası’na gittiklerini ve bu hizmetten çok memnun kaldıklarını belirterek burada engellilere öncelik tanınmasını istediler. Kaya, bu konuda hassasiyet gösterdiklerini ifade etti.

Maç Heyecanı İçin Davet

Başkan Kaya, huzurevi sakinlerine Trabzonspor-Ruzomberok maçına davet etti ve maça geleceklere Trabzonspor forması hediye etti. Kaya, “Formalarınızı giyin gelin, maçta buluşalım, maç heyecanını birlikte yaşayalım” dedi. Ayrıca, Trabzonspor’un tüm maçlarının huzurevinde izlenebilmesi için destek sağlayacağını belirtti.

Trabzon Gezisi Talebi

Köşk Huzurevi sakinleri, Başkan Kaya’dan bir Trabzon gezisi düzenlenmesini talep etti. Kaya, bu talebe kayıtsız kalmayarak gezinin kısa sürede gerçekleştirileceğinin sözünü verdi.

Başkan Kaya: “Büyüklerimizin Hayır Duası Bizim İçin Kıymetlidir”

Büyükşehir’den İlçelere Eğitim Desteği Büyükşehir’den İlçelere Eğitim Desteği

Başkan Kaya, “Büyüklerimizin hayır duası, bizim için her şeyden kıymetlidir. Sizlerin duasını alan insanın sırtı yere gelmez” dedi ve huzurevinde çalışanları tebrik etti. Kaya, emekli edebiyat öğretmeni Mehmet Alper Türkmen’in bağlama ile çaldığı türkülere de eşlik etti.

Teşekkür ve Mutluluk

Huzurevi sakinleri, ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını belirterek Başkan Kaya’ya teşekkür etti.

Editör: Birol Sancak