“Muhtarlarımız, Halkın Gözü, Kulağı ve Dili”
Başkan Kaya, mesajında muhtarlık kurumunun demokrasinin yereldeki ilk adımı olduğunu ifade etti:
“Muhtarlarımız, halkımızın eli, gözü ve kulağıdır. Onların yükünü omuzlamak kolay değildir. Bu bilinçle, Ortahisar’a hizmet etme yolculuğunda muhtarlarımızı en yakın yol arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Mahallelerimize en iyi hizmeti sunmak için onlarla omuz omuza mücadele etmeye devam ediyoruz.”

Ortahisar Belediyesi Beyaz Baston Günü’nü Coşkuyla Kutladı Ortahisar Belediyesi Beyaz Baston Günü’nü Coşkuyla Kutladı

“Muhtarlarımızın Önerileri Bizim İçin Değerli”
Başkan Kaya, belediyenin mahallelerde gerçekleştirdiği hizmetlerde muhtarların önerilerini dikkate aldıklarını belirtti:
“Biz mahallelerimizi zaman zaman gezebiliyoruz ama muhtarlarımız her zaman oradalar. Ne yapıldığını, ne eksik kaldığını en iyi onlar bilir. Doğru işler yapmak ve halkımızın duasını almak istiyoruz. Bunun için muhtarlarımızın görüşleri bizim için çok önemli.”

“Muhtarlık Binalarına Destekler Artarak Devam Edecek”
Başkan Kaya, muhtarların hizmet koşullarını iyileştirmek için projeler geliştirdiklerini açıkladı:
“Muhtarlık binası olmayan mahallelerimize yeni binalar kazandırıyoruz. Mevcut binaların bakım ve tamiratını da talepler doğrultusunda yerine getiriyoruz. Ayrıca, muhtarlıkların internet, su, elektrik gibi masraflarına da destek sağlamaya devam edeceğiz.”

“Hepimizin Tek Gayesi Ortahisar’a Hizmet Etmektir”
Başkan Kaya, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:
“Muhtarlarımızın halkımıza hizmet etmekten başka bir gayesi yoktur. Biz de onlarla birlikte Ortahisar’ımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Başta Ortahisar olmak üzere, Trabzon’umuzda ve tüm Türkiye’de hizmet eden bütün muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum.”

Muhabir: TUNCAY UÇKUN