AK Parti’nin Yatırımları ve Çalışmaları Vurgulandı

Dr. Sezgin Mumcu, Trabzon’a AK Parti’nin gerçekleştirdiği yatırımlar ve projelerle önemli katkılarda bulunulduğunu belirtti. Mumcu, CHP’nin her yapılan yatırıma karşı çıkmasının Trabzon’a zarar verdiğini savundu. "Bizim derdimiz doğruya doğru, yanlışa yanlış diyerek Trabzon’a hizmet etmektir" diyen Mumcu, AK Parti hükümetlerinin 22 yılda gerçekleştirdiği projeleri özetledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Açıklamaları

Ortahisar Belediyesi, Engelli Bireylerin Yüzünü Güldürüyor Ortahisar Belediyesi, Engelli Bireylerin Yüzünü Güldürüyor

Mumcu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’daki mitinginde ifade ettiği yatırımların altını çizdi. Erdoğan’ın Trabzon’a yapılan yatırımları sıraladığı açıklamaları tekrar eden Mumcu, “191 milyar lira kamu yatırımı yaptık, 96 spor tesisi açtık, 58 sağlık tesisi kazandırdık” dedi.

CHP ve DEM İşbirliği Üzerine Eleştiriler

Mumcu, CHP ile DEM arasındaki işbirliğini eleştirerek, "DEM ve CHP aynı yerden emir almaya devam ettiği sürece bu söylemden vazgeçmeyeceğiz" ifadelerini kullandı. CHP'nin sosyal medya üzerinden eleştiriler yapmakla yetindiğini belirten Mumcu, AK Parti’nin yüz yüze vatandaşlarla iletişim kurduğunu vurguladı.

Temiz Kalma Kararlılığı

Başkan Mumcu, CHP’nin geçmişteki tutumlarına atıfta bulunarak, "Biz tertemiz çıktığımız bu yolda temiz kalmaya kararlıyız" dedi. Mumcu, CHP’nin yaptıkları için “daha düne kadar” ifadesini kullanma konusunda yaşadığı sıkıntıları dile getirerek, temiz bir siyaset yürütme taahhüdünde bulundu.

Muhabir: BİROL SANCAK