Bayburt’ta 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı İlköğretim Haftası, Şehit Nevzat Kaya İlkokulunda düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın seslendirilmesiyle başladı.

Etkinlikte öğrenciler, şiirler okudu ve halk oyunları gösterileri sundu. 4'üncü sınıf öğrencileri, 1'inci sınıfa yeni başlayan öğrencilere çiçek takdim ederek onların heyecanını paylaştı.

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan açılış programında yaptığı konuşmada, yeni eğitim döneminin hayırlı olmasını dileyerek, eğitim ve bilgi birikiminin önemine vurgu yaptı. Eldivan, "Bizler büyük idealleri olan bir milletiz. Yarınlarımız için belirlediğimiz hedeflere ulaşmada insanımızın eğitimini öncelikli mesele olarak kabul ediyoruz. 2024-2025 eğitim öğretim yılının Bayburt'umuz ve ülkemiz için güzel bir yıl olmasını diliyorum" dedi.

En Etkili Bilim İnsanları Sıralaması Açıklandı: GRÜ’den 7 Duayen Listede En Etkili Bilim İnsanları Sıralaması Açıklandı: GRÜ’den 7 Duayen Listede

Programın sonunda Vali Eldivan, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti ve veli taleplerini dinledi. Ayrıca okulun genel durumu hakkında okul yönetiminden bilgi aldı.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN