Bayrak dede ile hasbihal eden Kaplan, “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak uğruna ölen varsa vatandır. Bayrak dede ile hasbihal ederek gündemi değerlendirdik” dedi.

Seymen Aydın Sahnede

Kültür Yolu Festivali  kapsamıda programı olan Trabzon’un sevilen sanatçılarından Seymen Aydın bu akşam Hamamizade ihsan bey Kültür merkezinde sahnede olacak. Karadeniz filmleri üzerine söyleşi de görüşlerini aktaracak olan Seymen Aydın’ın programının başlama Saati 18.00

Uğur Aydın’dan Sitem

AK Parti Trabzon teşkilatlarında uzun yıllar görev yapan Uğur Aydın, yanlışa asla gelemez. Her zaman da yanlışın karşısında olur. Kültür yolu festivalini eleştiren Aydın, “"Mahalle yanarken deli saçını tararmış" Bu neyin Festivali? Kültür ve Turizm Bakanlığı ülke genelinde tüm kamu kurum ve kuruluşlarının katıldığı, bakanlığın kendi internet sitesinde de yayınlayarak ilan ettiği bir tasarruf genelgesi mevcut iken festival adı altında bu kadar para harcayarak ülkeye, millete ne gibi katkı sağlıyor, şehirlere ne faydası oluyor, ülkeye ne faydası oluyor.

Sayın Bakan bu yaptığıyla ben tasarruf genelgesine uymam, istediğimi yaparım mı demek istiyor. Bu sorumsuzluk değil de nedir. Üstelik tasarruf tedbirleri açıklanmışken sanki inadına bu festivali yapıyormuş gibi. Bence hiç şık olmadı, hiç yakışmadı, Ak Partiye, hükümete zarar verdi.  "Mahallede yangın var iken deliler saçını tararmış" bilmem anlatabildim mi?” dedi.

Pehlevan Teşekkür Etti

Ziraat mühendisleri odası başkanı Cemil Pehlevan Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Metin Genç’in seçildikten sonra yaptığı ilk yeniliklerin başında tarımsal Hizmetler daire Başkanlığı kurulmasından dolayı teşekkür etti.

Of’ta Seçim Vardı

CHP Of kadın kolları ilçe kongresi Tülay Saral Yüksel başkanlığındaki tek liste ile gerçekleştirildi. Kongreye katılan ilçe başkanı Fahri Kaptanoğlu ‘yolumuz uzun enerjimiz yüksek’ dedi.

Şalpazarı CHP'de nöbet değişimi

Kemal Deniz'in istifası ile boşalan CHP Şalpazarı İlçe Başkanlığı görevine Murteza Metin getirildi. Bir koltukta iki karpuz 2020 yılında DSİ'den emekli olduktan sonra 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Fidanbaşı Mahallesi Muhtarı seçilen evli ve 3 çocuk babası Murteza Metin, CHP ilçe başkanı olarak görev alacak.

Batı kültürü bizim kültürümüz olamaz!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ülkemizin birçok ilinde gerçekleştirilen “Kültür yolu festivali” ne tepki gösteren Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu,” Özellikle Filistin’de soykırım yapılırken bizim bu ve benzeri eğlenceler yapmamız ne Müslümanlığımıza ne de insanlığımıza sığar. Ki Müslümanlar olarak bizim İslam kültürü ile yakından alakası olmayan içeriklerdeki festivallerin ülkemizde yapılması başlı başına hatadır. Ecdadımızın dünyaya ahlak ve maneviyat temelli adalet ile hükmetmesiyle övünürken, bizi bir kaşık suda boğmak isteyen batının kültürünü halkımıza hizmetmiş gibi sunmak büyük bir yanlıştır.” Diyerek bu yanlıştan bir an önce dönülmesi gerektiğini söyledi.

Muhabir: BİROL SANCAK