Söylenenler ve Yapılanlar Arasındaki Çelişki

Şahintaş açıklamasında, belediye başkanlarının seçim öncesinde iktidar partisinin yanlışlarını dile getirerek oy topladıklarını ancak şimdi aynı partiye geçerek çelişkili bir tutum sergilediklerini ifade etti. Bu geçişin, seçmenlerin güvenine ihanet olduğunu belirten Şahintaş, "Dün sahada söylediklerini bugün masada reddettiler" dedi. Şahintaş, seçmenin desteğini istismar ederek yeniden iktidara yönelmenin siyasi etik kurallarına uymadığını söyledi.

Milli Görüş Belediyeciliğinde Parti Değişikliği Yok!

Saadet Partisi olarak seçimden sonra parti değiştirilmesine karşı olduklarını vurgulayan Şahintaş, bu durumu "emanete ihanet" olarak değerlendirdi. Milli Görüş belediyeciliğinde güce boyun eğmenin söz konusu olmadığını belirten Şahintaş, "Biz güce karşı duruşumuzdan asla taviz vermeyiz" dedi. Ayrıca, belediye başkanlarının karşı propaganda yürüttüğü bir partiye geçmesini, siyasi ahlakla bağdaştırmanın imkansız olduğunu söyledi.

Seçmen Aldatıldı mı?

Hayal gücü kaleminden kağıda döküldü, ’’Furkan’ın uzaya yolculuğu’’ hikayesi ile birinci oldu Hayal gücü kaleminden kağıda döküldü, ’’Furkan’ın uzaya yolculuğu’’ hikayesi ile birinci oldu

Seçim sürecinde vatandaşların desteğini alarak iktidar partisini eleştiren belediye başkanlarının, şimdi iktidara geçmesi birçok soruyu beraberinde getirdi. Şahintaş, bu tür geçişlerin, seçmenin iradesine yapılan büyük bir haksızlık olduğunu vurguladı. "Partiler arasında geçişler olabilir, ancak bu kadar büyük bir çelişki halkın güvenini sarsar" diye ekledi.

Muhabir: AYŞE SANCAK