ECE GÜREL HAYATINI KAYBETTİ
İstanbul’da Belgrad Ormanı’nda kaybolduktan dört gün sonra yaralı halde bulunan peyzaj mimarı Ece Gürel’den acı haber geldi. Hipotermi nedeniyle hastaneye kaldırılan 36 yaşındaki Gürel, yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

4 GÜNLÜK ARAMA SONUNDA BULUNMUŞTU
2 Mart’ta Kağıthane Gültepe Mahallesi’ndeki evinden "gezmek için Belgrad Ormanı’na gideceğini" söyleyerek ayrılan Ece Gürel’den uzun süre haber alınamadı. Yakınlarının ihbarı üzerine polis, AFAD, UMKE, AKUT ve gönüllü arama kurtarma ekipleri seferber oldu. Çalışmalara iz takip köpeği de dahil edildi.

Aramaların ikinci gününde ormanda Gürel’e ait cep telefonu, mont ve çantası bulundu. 4. günün sonunda ise sarp bir ormanlık alanda bilinci açık şekilde uyurken tespit edildi. Ancak uzun süre soğukta kaldığı için hipotermi geçirdiği belirlendi.

E-İhracatta Yeni Dönem! Ticaret Bakanlığı’ndan 2026-2028 Eylem Planı E-İhracatta Yeni Dönem! Ticaret Bakanlığı’ndan 2026-2028 Eylem Planı

KALBİ DURDU, MÜDAHALE SONUÇSUZ KALDI
Gürel, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Maslak’taki özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavi sürecinde sabah saatlerinde kalbi durdu, doktorların çabasıyla tekrar hayata döndürüldü. Ancak entübe edilerek yoğun bakıma alınan Gürel, 3.00 sıralarında tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

CENAZESİ ADLİ TIP KURUMUNA GÖTÜRÜLDÜ
Acılı haberi alan Gürel’in babası hastane önünde gözyaşlarına boğulurken, yakınları ve polis ekipleri aileyi teselli etmeye çalıştı. Hastanedeki incelemelerin ardından Gürel’in cenazesi, otopsi işlemleri için Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Muhabir: AYŞE SANCAK