Giresunspor 3 puana uçuyor Giresunspor 3 puana uçuyor

Çaykur Rizespor'un 27 yaşındaki kanat oyuncusu Benhur Keser, Fenerbahçe ile oynanan 17 Şubat 2024 tarihli maçta ciddi bir sakatlık yaşamış ve sezonu erken kapatmak zorunda kalmıştı. Keser, sakatlığı nedeniyle Danimarka'da operasyon geçirdi ve uzun bir rehabilitasyon sürecine girdi. Yaklaşık dört ay sonra bireysel antrenmanlara başlayan deneyimli oyuncu, beşinci ayın sonunda takım çalışmalarına katılmaya başladı.

Benhur Keser, Çaykur Rizespor formasını tekrar giyebilmek ve takıma maksimum katkı sağlamak için antrenmanlarda gösterdiği yoğun çabanın altını çizdi. Deneyimli oyuncu, "Yeniden sahalara döneceğim günü iple çekiyorum. Önemli olan Çaykur Rizespor'un başarısı. Ben de buna katkı yapabilmek için sıramın gelmesini bekliyorum," ifadelerini kullandı.

Keser'in takıma dönüşü, hem teknik direktör İlhan Palut hem de takım arkadaşları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Çalışmalarını sürdüren Benhur Keser, takıma döndüğünde hem fiziksel hem de mental olarak tam hazır olmayı hedefliyor. Çaykur Rizespor taraftarları da, deneyimli oyuncunun sahalara dönüşünü ve takıma olan katkılarını büyük bir ilgiyle takip ediyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA