130 Üniversiteden 2.618 Öğrenci Katıldı

Bu yıl “60. yılda TRT temasıyla düzenlenen yarışmaya 130 üniversiteden 2 bin 618 öğrenci toplam 1.702 eserle katıldı. 12 farklı kategoride düzenlenen yarışmada, her bir kategoride başarılı öğrencilere ödüller verildi.

İletişim Fakültesi Mezunu Olmadan Kazandı

Uluslararası Trabzon Edebiyat Festivali - UTEF 10 Yaşında! Uluslararası Trabzon Edebiyat Festivali - UTEF 10 Yaşında!

Beyza Nur Balcı, engelsiz bireylerin hayatını konu alan “Pencerenin Ardındakiler” eseriyle jüri tarafından üçüncülük ödülüne layık görüldü. Ödül kazanan 36 yarışmacı arasında iletişim fakültesi mezunu olmayan tek yarışmacı olması, Balcı’nın başarısını daha da anlamlı kıldı.

Marmara Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden mezun olan Balcı, eğitimine Trabzon Üniversitesi’nde lisans ve yüksek lisans programlarında devam ediyor.

Geleceğin İletişimcilerine İlham Verdi

Beyza Nur Balcı’nın bu başarısı, farklı disiplinlerden gelen öğrencilerin de iletişim dünyasında başarılı olabileceğini gösterdi. Balcı, hem yeteneği hem de azmiyle yarışmaya katılan binlerce öğrenci arasında öne çıkarak büyük bir başarıya imza attı.

Bu ödül, Beyza Nur Balcı’nın iletişim alanındaki kariyerine güçlü bir başlangıç yaparken, geleceğin iletişimcileri için de ilham kaynağı oldu.

Muhabir: AYŞE SANCAK