“Her hastanın bir hikayesi var. 100 yaşında bile olsa, ben her bireyin yaşamına değer veriyorum,” diyen Kavraz, hastanede geçirdiği yılların kendisine kazandırdığı deneyim ve empatiyle dolu bir yaklaşım sergiliyor.

G U R U R1

ANNENİN İZİNDE

Gümüşhane Yaylalarında Mahsur Kalan Vatandaşlar Kurtarıldı: Kar Yağışına Hazırlıksız Yakalandılar Gümüşhane Yaylalarında Mahsur Kalan Vatandaşlar Kurtarıldı: Kar Yağışına Hazırlıksız Yakalandılar

Kavraz’ın oğlu, Muhammed Furkan Kavraz, sağlık alanına yönelerek annesinin izinden gidiyor. Hekimlik yolculuğuna adım atan Kavraz, 2023 yılında Giresun Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde pratisyen hekim olarak görev aldıktan sonra, Trabzon Ahi Evren Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’na asistan doktor olarak atanarak, annesiyle aynı hastanede çalışmaya başladı.

G U R U R R R R R R

BÜYÜK ONUR

Kavraz’ın oğlu, Muhammed Furkan Kavraz, sağlık alanına yönelerek annesinin izinden gidiyor. 2016 yılında Adıyaman Tıp Fakültesi'ni kazanarak hekimlik yolculuğuna adım atan Furkan, Kardiyoloji Anabilim Dalı’nda Hakan Tibilli hocasından ilham alarak bu alanda uzmanlaşmaya karar verdi. 2023 yılında Giresun Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde pratisyen hekim olarak görev aldıktan sonra, Trabzon Ahi Evren Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’na asistan doktor olarak atandı.“Annemle aynı koridorları paylaşmak benim için büyük bir onur. O, her zaman ailesinden fedakarlık göstererek insanların hayatına dokunmaya çalıştı. Ben de onun izinden gitmek istiyorum,” diyerek duygularını ifade eden Furkan, aile içindeki bu güçlü bağın kendisine ilham verdiğini belirtiyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK