Trabzonspor'da Başkan Doğan'ın Bahsettiği Yıldız Transfer Geliyor: Şenol Güneş Onayladı! Trabzonspor'da Başkan Doğan'ın Bahsettiği Yıldız Transfer Geliyor: Şenol Güneş Onayladı!

Trabzonspor’a, Nenad Bjelica’nın isteğiyle kiralık olarak transfer edilen Filip Benkovic, Udinese ile sözleşmesinin feshedilmesiyle serbest kaldı. Ancak Bjelica’nın Dinamo Zagreb'e dönüşü ile birlikte, Benkovic’in eski kulübüne geri döneceği iddiaları gündeme gelmişti. Bu konuda çıkan medyada yer alan spekülasyonları yalanlayan Bjelica, Dinamo Zagreb’te şu anda altı stoperlerinin olduğunu belirtti. Bjelica, "Bu konuda kulüp içinde hiçbir zaman bir konuşma yapmadık. Benkovic kaliteli bir oyuncu, ancak yeni bir savunmacıya ihtiyacımız yok" şeklinde konuştu.

Benkovic’in Kariyerinde Dönüm Noktası: 14.5 Milyon Euro'ya Leicester City’e Transferi

Benkovic, Dinamo Zagreb’teki performansı ile 2018 yılında Leicester City’e 14.5 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Ancak, kariyerinde bir türlü istikrar yakalayamayan Benkovic, Trabzonspor dahil olmak üzere beş farklı kulüpte kiralık olarak forma giydi. Şu anda serbest oyuncu konumunda olan Benkovic, piyasa değerinin 1.8 milyon Euro’ya düştüğünü görüyor.

Trabzonspor'daki Performansı

Geçen sezon Trabzonspor’da 16 maçta görev alan 27 yaşındaki stoper, zaman zaman etkili performans sergileyerek takımın defans hattında önemli bir rol üstlenmişti.

Kaynak: KUZEY EKSPRESS