Maxi Gomez’in takımdan ayrılmaya hazırlanması Umut Bozok’un da geçen sezon ki formsuzluğunun devam etmesi yeni bir golcü transferini kaçınılmaz hale getirdi.
Teknik direktör Nenad Bjelica’nın da vatandaşı olan Bruno Petkovic ısrarı devam ediyor. Dinamo Zagreb ile bonservis konusunda orta yolu henüz bulamayan Trabzonspor, Petkovic ile prensip anlaşmasına varmıştı.
DERBİYE YETİŞİR Mİ?
Şampiyonlar Ligi eleme maçlarından ötürü Petkovic’i erken göndermek istemeyen Zagreb’in AEK maçı öncesi yaşanan taraftar olayları sonrası Avrupa’dan men edilmesi gündemde. Bu süreci de yakından takip eden Trabzonspor, Petkovic transferine kilitlenmiş durumda. Bordo-Mavililerin, Petkovic transferini Galatasaray maçına yetiştirme adına yoğun mesai içinde olduğu belirtiliyor. Hırvat teknik adam Bjelica da Petkovic dışında yönetime forvet konusunda isim vermediği biliniyor.